DESPRE NOI

DESPRE NOI

Ai ajuns unde trebuie. Esti pe cale să descoperi o nouă definitie a ceea ce înseamnă un cabinet stomatologic. Uită ceea ce ai văzut sau ai auzit până acum despre cabinete si despre doctorii care îti dădeau fiori, despre tratamente si dureri îngrozitoare. Iar daca frica te impiedica, dispunem de cel mai modern echipament de inhalosedare. Vei pleca din cabinet prieten cu medicul. Vino sa vezi ce înseamnă stomatologia modernă. Convinge-te singur. Noi suntem alături de tine si te vom ajuta să răzbati în această grea încercare. Primul pas l-ai făcut. Suntem aici pentru a-ti oferi cel mai frumos zambet:

Orice problema aveti, impreună vom găsi cea mai bună solutie de tratament.

  • Aveti o carie? Vom curăta acea carie si vom plomba dintele înainte ca aceasta carie să avanseze si să ajungă la nerv.
  • Caria nu a fost tratată la timp si a ajuns la nerv? Vom scoate nervul. Cu grijă, cu anestezie pentru a evita orice durere.
  • Caria a avansat si mai mult, nervul a murit si acum aveti o infectie pe canale. Nici o problemă. Vom trata canalele, le vom dezinfecta si apoi vom face obturatia de canal.
  • Ati pătit-o si mai rău si dintele nu mai poate fi salvat. Vom face extractie si vom înlocui dintele pierdut cu un dinte nou. Cum vom face asta? Împreună vom găsi cea mai bună variantă; fie vom pune un implant dentar , fie vom face o lucrare sustinută de dintii vecini (o punte); indiferent de varianta aleasă, nu veti observa diferenta;
  • Aveti o urgenta? Nu e nici o problema. Stephanie’s Dental Clinic este cabinet de stomatologie deschis Non Stop
  • Aveti dintii inchisi la culoare sau pur si simplu va doriti un zambet stralucitor? Va recomandam albirea dintilor . Albirea dentară este un procedeu relativ simplu dar cu rezultate uimitoare.
  • Dacă dintii dvs. sunt frumosi aliniati, au o culoare frumoasă, naturală, dar doriti să aveti un zâmbet mai aparte? Va putem aplica o bijuterie dentară : un cristal sau un material pretios cum ar fi o bijuterie din aur alb sau galben

Nu ezitati sa ne contactati! Vă vom explica totul in detaliu la prima consultatie.

Va asteptam,

Dr. Cristian Stefan