INTERVENTII COSMETICE

Interventie marire buze cu acid hialuronic

acid hialuronic

Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934 fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Din pacate, acidul hialuronic este degradat mult mai repede in organism decat majoritatea comusilor. Odata cu inaintarea in varsta scade capacitatea organismului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic. Pielea este o oglinda fidela a varstei si a starii generale de sanatate; odata cu trecerea anilor toti imbatranim si acest lucru e mai vizibil la nivelul fetei, gatului, decolteului.

Scopul nostru este acela de a corecta, a reface si a echilibra. Pentru atingerea lui este necesar sa se lucreze cu un material biocompatibil capabil sa refaca mecanismele structural tipice pielii sanatoase. Un astfel de material este acidul hialuronic. Acidul hialuronic folosit este un gel monofazic obtinut printr-un proces de cross-linkare de lunga durata la temperature joasa. Cantitatea redusa a agentului de cross-likare minimalizeaza riscul aparitiei reactiilor adverse.

Proprietati:

–          Restabileste aparatul structural al dermului compatibil cu morfologia faciala;

–          Ajuta procesele metabolice cutanate

–          Eficienta operativa a substantei injectabile permite distributia optima a acidului hialuronic in tesuturi;

–          Asigura o persistenta optima.

Acidul hialuronic se injecteaza prin tehnici speciale medicale in buze sau in textura pielii. Se resoarbe fiziologic, nu provoaca alergii si este capabil sad ea volumul dorit buzelor pe termen mediu ramanand in buze maxim 6 luni.

Tendinte pentru marirea buzelor

  • Accentuarea formei naturale a buzelor, prin injectarea liniara, de jur imprejur
  • Ridicarea colturilor exterioare ale gurii, pentru obtinerea unui look optimist
  • Corectarea ridurilor radiare din jurul gurii (aspectul de buze tuguiate)
  • Inaltarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai indraznet
  • Marirea buzei inferioare, pentru un look senzual
  • Marirea pronuntata a buzelor (in special buza superioara), pentru un look provocator

Corectarea ridurilor este o procedura estetica cu rezultate spectaculoase. Ridurile statice sunt de obicei consecinta expunerii prelungite la soare si vant, a folosirii unor creme nepotrivite sau a inaintarii in varsta – cu timpul pielea isi pierde elasticitatea (anumite componente din pielea noastra sunt elastice in copilarie si devin fibroase la maturitate). Ridurile statice se pot corecta prin injectarea fina a acidului hialuronic, cu efect de umplere in zonele respective, netezind tenul acolo unde este necesar. Corectarea ridurilor statice realizata prin utilizarea acidului hialuronic cu efect de umplere este extrem de eficienta si cu efect spectaculos. Acidul hialuronic nu prezinta nici un risc, se resoarbe natural in piele si acopera pentru o perioada variabila de timp micile santuri din piele pe care le numim… riduri.

Ridurile statice incep sa se formeze inaintea varstei de 20 de ani, insa devin vizibile mult mai tarziu, atunci cand nivelul de hidratare in piele scade suficient de mult, se pierd si alte substante specifice din textura pielii si astfel se formeaza treptat ridurile. De mentionat ca dupa trecerea perioadelor de remanenta in piele a acidului hialuronic, ridurile vechi nu se accentueaza, revin la aspectul lor initial, insa sub o forma mult atenuata.

In ce consta tratamentul?

In toate tipurile de proceduri, tratamentul se face cu ace extrem de fine. Metoda este foarte putin dureroasa, fiind suportata foarte bine de catre oricine. La nevoie, pentru anumite zone, se poate utiliza anestezia locala sau sedarea.

Metoda nu implica sangerarea decat intr-o foarte mica masura (la majoritatea nu apare deloc). Tratamentul dureaza aproximativ 30 minute, poate un pic mai mult daca include si anestezie. Nu necesita recuperare. Te poti intoarce la activitatile tale obisnuite imediat dupa procedura, avand grija totusi ca in urmatoarele 24 de ore sa nu iriti zona cu apa fierbinte, parfumuri sau cosmetice agresive pentru piele. Dupa anumite proceduri medicul va recomanda evitarea expunerii la soare sau saloane de bronzat, timp de cateva zile dupa tratament.

Acid hialuronic de inalta puritate – Sinergia cu Fidia Pharmaceutici – lider mondial in cercetarea si fabricarea acidul hialuronic – reprezinta garantia calitatii si puritatii materiilor prime folosite; in special prin absenta acizilor nucleici si a proteinelor este garantata o siguranta absoluta la cel mai inalt standard al calitatii.